articles @ groen-en-hard.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Stilleven

Soms ben je zo blij met je nieuwe snaren dat je er een mooi stilleven van wilt maken. En met De Weipoort op de achtergrond kán een foto gewoon niet mislukken!

  Oefensessies

  Weer zo'n zware nachtelijke oefensessie in het Stiltegebied van De Weipoort! Onze buitenstudio is 'fully operational' met geluidstechnicus Hans, volle maan op de achtergrond! De opnames waren best speciaal!

   Nieuwe apparatuur

   Meer schuiven!!! Huppetee, Hans! Hoe werkt dat allemaal  ..... ???? 

    Optredens toegevoegd 

    Tussen de optredens en oefensessies door was er nog een gaatje te vinden om de website weer eens bij te werken! We zijn weer een beetje bij! En mensen, wat een leuke herinneringen kwamen er weer boven, terwijl we optredens van de laatste tijd aan de lijst toevoegden!

     Website bijgewerkt

     Vaste bezoekers wisten het al langer: deze site werd niet erg goed bijgehouden. Maar onze manager André heeft een nieuwe interface (WTF!) voor ons gemaakt en nu kunnen we het na lang oefenen zelf! Oordeel zelf, lekker fris en vol nieuwtjes toch? Was wel vermoeiend hoor!

      Heel groen en hard!

      We weten het inmiddels zeker: het nieuwe drumstel van Koos is heel Groen .... en heel Hard!!!!!! Kom naar een optreden en oordel zelf over het volume, de kleur zie je hier......

       Nieuwe elementen

       Michiel was zijn oude gitaarelementen helemaal zat. Die magnetisch-electronische koperwikkels zorgen voor de geluidsoverdracht en die moet dus perfect zijn. Na drie weken solderen en aanhannesen is Michiel er achter gekomen dat de elementen die hij had toch eigenlijk zo gek nog niet waren. Die zitter er dus inmiddels weer terug in!

        Jaaahh Open Podium!

        Het is bevestigd: we spelen op het Zoeterwouds Open Podium in cafe de Meester!!! Feest dus. We zijn trots! Twee september dus .... we zullen nu echt moeten gaan oefenen.

        Groot risico die dag: we spelen 's middags op een house-warming van een vriend van Koos. "Mooi, dan zijn ze warmgespeeld," zul je misschien denken. Zeker waar, maar het risico is dat we dan ook al redelijk ingedronken zijn. En dat is weer niet bevordelijk voor de muzikale prestaties. 

        Dit was de avond van de inschrijving, 1 april om 00.01 uur!!! We waren de eerste.

         Derde oefenruimte in gebruik genomen

         De derde oefenruimte is in gebruik genomen!

         En ook deze is (zo goed als) geluidsdicht, zodat ze in Hazerswoude er geen last van hebben als we tijdens het oefenen een verkeerd nootje aanslaan.

          

         Website online

         De website van Groen en Hard is sinds 30 april 2016 online